Presentkort i kuvert Se större

Presentkort i kuvert

Presentkortet levereras i ett kuvert som är 16x16 cm stort. Leveranstid ca 4 dagar. Kortet är på samma språk som du valt när du registrerat ditt konto.

Presentkortets hela belopp behöver inte användas vid ett köp utan resterande belopp sparas under ditt presentkorts kod för framtida köp. På så sätt kan du få ut maximalt värde och handla precis vad du vill från STUDIOTA.

More details

25,00 €

Mera information

Genom att ange koden för presentkortet i kundvagnen (i fältet för rabattkoder) kan du direkt se beloppet som finns kvar på kortet. Presentkortet är giltigt i ett år efter köpet.

För att skicka presentkortet direkt till din vän behöver du bara följa dessa enkla steg:

  1. Skapa en till adress i ditt konto på vår webbsida och fyll i din väns uppgifter. Detta gör det möjligt för dig att välja att skicka presentkortet till en annan adress än din egen.
  2. Fyll i information för presentkortet, vem det är från, vem det är till och eventuell annan info i rutan för kommentarer vid beställning.
  3. Vi kommer att fylla i de bifogade uppgifterna och skicka presentkortet till din vän.

Om du har ytterligare frågor om presentkortet kan du kontakta oss via Kontaktformuläret eller ringa oss.

Genom att köpa ett STUDIO TA presentkort skänker vi 3% av dess värde till Project Liv. Tillsammans kan vi bidra till att återge ett förlorat leende.