Digitalt presentkort Se större

Digitalt presentkort

Få presentkortet via e-post och skicka det vidare till en vän eller skriv ut det själv för att ge bort på ett personligt sätt.

Presentkortet levereras som ett separat mail följande arbetsdag. Kortet är på samma språk som du valt när du registrerat ditt konto. Om du önskar få kortet färdigifyllt skriv in uppgifterna för vem kortet är till och från i rutan för kommentarer som du hittar i varukorgen.

More details

25,00 €

Mera information

En praktisk funktion med presentkortet är att om du inte använder hela beloppet vid ett köp så sparas resterande belopp på ditt konto för framtida köp. På så sätt kan du få ut maximalt värde av presentkortet och handla precis vad du vill från STUDIOTA-sortimentet när det passar dig.

När du anger koden för presentkortet i kundvagnen (i fältet för rabattkoder) kan du direkt se det återstående beloppet på ditt presentkort. Presentkortet är giltigt i ett år efter köpet.

Genom att köpa ett STUDIO TA presentkort skänker vi 3% av dess värde till Project Liv. Tillsammans kan vi bidra till att återge ett förlorat leende.